viernes, 23 de marzo de 2018

Diari 23-03-18




                                                                                                                         Diari 23-03-2018

La classe d'avui divendres l'hem començat veient les presentacions de Powtoon dels nostres companys tot en un mateix vídeo creat per Ricard mab una durada d'uns 15 minuts.


Posteriorment, hem continuat amb el PlayPosit i hem vist com es disenya un vídeo, com es fa la incorporació d'alumnes a la nostra classe etc.

Ací deixe el meu usuari com a mestra i el meu treball fet a PlayPosit.
https://www.playposit.com/delivery/404010/757302/el-sistema-solar
 o3a58b usuari



Després de les últimes explicacions sobre les diferents utilitats de PlayPosit, ens hem registrat com a alumnes per a poder entrar amb l'usuari dels nostres companys i companyes com si forem alumnes per poder a veure i respondre a les preguntes dels seus vídeos.




Per últim, per a finalitzar amb la classe de divendres, hem vist una altra manera de fer un qüestionari a través de google drive





El que hem de fer és crear un test d'avaluació.

Diari 21-03-18



                                                                                                                         Diari 21-03-2018

Hem començat la classe amb l'explicació de PlayPosit.
PlayPosit permet seleccionar un vídeo i introduir-li con comentaris, preguntes etc., mentre els alumnes estan vegent el vídeo i així puguen respondre, reflexionar sobre el que estan vegent. 
El docente pot  observar la quantitat  d'alumnes que s'han conectat i respost a les preguntes.

Dresprés ens hem registrat en PlayPosit i seguidament hem buscat un vídeo relacionat amb alguna matèria de Primaria o simplement un vídeo qualsevol per a compartir alguna cosa amb els companys.
Amb l'ajuda d'un tutorial de l'aula virtual, hem elaborat el nostre vídeo i quan hem creat les nostres preguntes,  hem entrat al programa com a estudiants per a respondre les preguntes dels nostres companys i companyes.
Jo he buscat un vídeo per a xiquets i xiquetes de Primaria que tracta sobre  els planetes, quins són aquells més pròxims i més llunyans al Sol, d'on prové el nom dels dies de la setmana etc. He fet tres preguntes una de cada tipus (de desenvolupar, de resposta múltipe i fent un comentari per a que prestaren atenció al final del vídeo).




Per problems que desconec, encara que hem responguera més d'una persona sols m'apareixia la resposta d'una companya, vaig parlar amb Ricard i hem va dir que hi havia cap problema si presentava el treball amb la resposta d'una persona. I ací us la deixe



miércoles, 21 de marzo de 2018

Diari 14-03-18




                                                                                                                          DIARI 14-03-2018

Avui el grup de TechnoTeachers no ha asistit a classe perquè hi ha components del grup que són falleres, per tant, com que és un treball grupal i ho tenim difícil per posar-nos d'acord i quedar totes juntes amb les falles pel mig, hem decidit dividir-nos el treball de creació i edició de vídeo, en el que hem de fer-nos unes fotos i gravar-nos fent diferents tasques de la casa ja que el nostre treball grupal tracta del dia de la dona.

Hui mateix, hem parlat amb alguns companys i companyes per saber qué és el que havíen fet a la sessió d'avui, per a poder fer-ho nosaltres en casa, ens han explicat que han fet la capçalera del blog a través d'una pàgina web per a posteriorment afegir-la al nostre blog de programari i maquinari.





viernes, 9 de marzo de 2018

Diari 09-03-18





                                                                                                                  Diari 09-03-2018

La classe de hui ha començat explicant-se com funciona el programa d'edició de videos anomenat Open Shot. A continuació, individualment cadascun de nosaltres hem eliminat l'última part de l'animació que ferem amb el programa PowToon, i després pijar-ho al nostre Moodle.

L'última part de la classe ha consistit posar-nos per grups per a avançar amb el treball de la creació i edició de videos. Per a grabar, hem anat a una aula de treball de la bibilioteca per a que no ens molestara ningú, i després organitzar-nos per a saber que faríem grupalment en la pròxima sessió.

jueves, 8 de marzo de 2018

Diari 7-03-18



   
                                                                                                                 DIARI 07-03-2018

Avui hem començat fent una graella en la pissarra en la que havíem d'anotar els aspectes ha destacar sobre el treball que anem a realitzar, si ja havíem començat a grabar etc.
Seguidament, hem entrat a l'aula virtual per a plenar una taula on de forma resumida, explicarem el que volem fer amb el nostre vídeo, després s'ha de pujar al drive per a que totes les membres del grup pugam editar-lo, i hem d'autoritzar a la mestra per a que puga fer els comentaris oportuns i ajudar-nos amb el treball.

Quan hem acabat de completar la taula, la qual ens ha sigut útil per a organit millor les idees i a nosaltres mateixa, hem començat amb amb la grabació, així com la majoria dels grups.

viernes, 2 de marzo de 2018

Diari 02-03-18




                                                                                                              DIARI 02-03-2018

La classe de hui divendres, ens l'ha impartit Tanya. Ens ha explicat sobre el pròxim treball que anem a fer, el qual consisteix en un treball grupal en el que hem de fer un vídeo.
Mentre, les persones que no han acabat el collage amb el programa del Gimp, l'han acabat. I els que l'hem acabat com en el cas del meu grup, ens hem posat a parlar sobre el projecte que hem de dur a terme grupalment, durant les pròximes sessions.
Nosaltres cinc, hem decidit fer el vídeo relacioant amb dona i el feminisme, ja que la setmana que ve és el dia de la dona