viernes, 23 de marzo de 2018

Diari 21-03-18



                                                                                                                         Diari 21-03-2018

Hem començat la classe amb l'explicació de PlayPosit.
PlayPosit permet seleccionar un vídeo i introduir-li con comentaris, preguntes etc., mentre els alumnes estan vegent el vídeo i així puguen respondre, reflexionar sobre el que estan vegent. 
El docente pot  observar la quantitat  d'alumnes que s'han conectat i respost a les preguntes.

Dresprés ens hem registrat en PlayPosit i seguidament hem buscat un vídeo relacionat amb alguna matèria de Primaria o simplement un vídeo qualsevol per a compartir alguna cosa amb els companys.
Amb l'ajuda d'un tutorial de l'aula virtual, hem elaborat el nostre vídeo i quan hem creat les nostres preguntes,  hem entrat al programa com a estudiants per a respondre les preguntes dels nostres companys i companyes.
Jo he buscat un vídeo per a xiquets i xiquetes de Primaria que tracta sobre  els planetes, quins són aquells més pròxims i més llunyans al Sol, d'on prové el nom dels dies de la setmana etc. He fet tres preguntes una de cada tipus (de desenvolupar, de resposta múltipe i fent un comentari per a que prestaren atenció al final del vídeo).




Per problems que desconec, encara que hem responguera més d'una persona sols m'apareixia la resposta d'una companya, vaig parlar amb Ricard i hem va dir que hi havia cap problema si presentava el treball amb la resposta d'una persona. I ací us la deixe



No hay comentarios:

Publicar un comentario