viernes, 16 de febrero de 2018

Diari 16-02-18



                                                                                                                                    DIARI 16-02-18

La sessió de divendres 16 de febrer, a diferència de la resta de divendres en l'ha impartir Tanya, ja que la de dimecres 14 ens la va donar Ricard.

Hem començat la classe d'avui amb una xicoteta introducció del programa GIMP, que és el que estem utilitzant en les últimes sessions. Gimp és un programa lliure i està disponible per a qualsevol sistema operatiu, aquest serveix per a retocar imatges, editar-les i crear-ne. Aquest és semblant a les apps del mòvil, però amb un toc més professional.

Totes les activitats que hem fet amb aquest programa tenen en comú la familiarització amb les diferents ferramentes d'edició d'imatges.

Després d'aquesta breu explicació,  ferem l'activitat 5: "de foto a dibuix", que està penjada a l'aula virtual, seguint les instruccions del tutorial. Finalment, una vegada finalitzada aquesta tasca, realitzarem un altra tasca diferent en la que canviarem el cel de dues maneras diferents. Tot açò per, a posteriorment, pujar-les dues activitats a l'aula virtual i al bloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario