miércoles, 9 de mayo de 2018

Diari 02-05-18



                                                                                                                 Diari  02-05-18

Avui no hem tingut classe de Programari i Maquinari ja que la docent estava malalta i no ha pogut asistir a classe, però ens ha deixat a l'aula virtual un tutorial sobre Popplet per a que vegerem sobre que anava la classe d'avui i per provar a treballar amb aquest programa, però no hem de pujar cap tasca.



Popplet és un aplicació gratuita que permet crear mapes conceptuals i organitzar les idees de forma visual, es pot utilitzar des de la web o des de ipad o ordinadors. Als mapes realitzats en aquesta plataforma es poden afegir colors,afegir popplets dels quals apareixen rames per a anar completant el mapa conceptual, tanmateix es poden afegir vídeos i imatges. La nostra feina la podem compartir a les reds socials.



Una de les avantatges que té Popplet és que no és necessari descarregar cap aplicació ja que aquest es guarda en la "nube". I es pot treballar de forma individual o afegint  més usuaris.



Aquesta és una ferramenta molt útil per a introduir a les aules d'Educació Primària, ja ques és motivadora i atrau l'atenció dels alumnes, la qual pot ajudar-los a estudiar aquelles matèries més costoses com Ciències Naturals o Socials, gràcies a l'elaboració de mapes conceptuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario