jueves, 10 de mayo de 2018

Diari 04-05-18



                                                                                                                        Diari 04-05-18

En la sessió d'avui ens hem centrat en la realitat augmentada, la qual es podría definir com la visió d'un entorn físic del món real mitjançant un dispositiu teconològic.

Existeixen algunes ferramentes relacionades amb la realitat virtual, aquestes són:

- Google Googles:  gràcies a aquesta aplicació es poden fer recerques en Google simplement fent una fotografia amb el nostre mòvil.

- Códi QR: és un codi de base biodimensional que pot emmagatzemar dades codificades. La majoria són una enllaç a un lloc web (URL).

- Plickers: aques és una ferramenta per a qualsevol dispositiu que permet realitzar tests i preguntes als alumnes de forma atractiva i dinàmica i, obtenir en temps real la resposta, amb la possibilitat de veure si el xiquet o xiqueta ha respost bé o no.

- Wikiloc: aquesta última és la que hem utilitzat avui en classe.
Wikiloc és un aplicació gratuita per a mòvils, la qual permet descobrir i compartir tant rutes al aire lliure com punts d'interès arreu del món.

L'activitat que hem dut a terme ha consistit en juntar-nos amb els nostres grups de treball habitual i fer una xicoteta ruta d'uns 15 ó 20 minuts per a crear i compartir la nostra ruta, mentre anàvem caminant feiem foto d'allò que més ens cridava l'atenció.

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario