lunes, 16 de abril de 2018

Diari 11-04-18



                                                                                                                               Diari 11-04-18

Per a començar amb la sessió d'avui, hem fet un qüestionari relacionat amb la setmana d'activitats complementàries, en el que preguntava que era el que sabiem sobre aquesta setmana, possibles activitats per a fer durant eixa setmana en l'assignatura de Programari i Maquinari etc.  Després d'haver participat tots els alumnes , hem vist els resultats, i una de les activitats que va ixir va ser la d'anar al cinema per veure una pel·lícula relacionada amb aquesta.

Una vegada vistos els resultats, la tasca per a hui era crear un qüestionari al qual havien de respondre un mínim de cinc persones.
Jo he fet un qüestionari per a alumnes de primària sobre els cos humà ( ossos i músculs) i una dieta equilibrada. Les preguntes havíen de ser de resposta múltiple, encara que alguna podia ser de desenvolupar.

La meua primera pregunta era oberta, i les altres 9 tipus test per a triar entre quatre possibles respostes en la que sols una era la correcta. A més he afegit diverses imatges, un vídeo i a final de cada pregunta una animació per a quan la respota havia sigut fallida, i una felicitació quan la pregunta havia sigut encertada.

Una vegada ens han respost les cinc persones amb l'enllaç de les respostes, l'havíem de copiar per a pujar-lo a l'aula virtual.







No hay comentarios:

Publicar un comentario