domingo, 22 de abril de 2018

Diari 18-04-18



                                                                                                                         DIARI 18-04-18

La classe d'avui l'hem començat vegent un vídeo sobre l'Entorn Personal d'Aprenentatge; que són el conjunt de recursos, ferramentes... que s'utilitzen per a la gestió de l'aprenentatge personal.

Posteriorment, ens hem creat un compte en Symbaloo que és una aplicació


hem començat amb symbaloo que es una aplicació gratuita que permet als usuarios organitzar i categoritzar enllaços web en forma de botó d'opció; és a dir un escriptori online amb múltiples usos educatius.

Encara que ha sigut fàcil crear el nostre escriptori, a l'aula virtual hi ha penjats tutorials que ens poden facilitar la creació d'aquest. El que s'havia de fer era buscar en la mateixa pàgina de Symabloo, i si apareixia el que buscavem,  podíem crear-los nosaltres mateixa, buscant en Internet allò que volíem, copiant la URL, buscant una imatge i afegir-la i així es creava un enllaç web nou.

Cadascú de nosaltres hem creat una pàgina en Symbaloo, on els destinataris serien alumnes de Primària, per tant els nostres enllaços web estan relacionats amb aspectes educatius com per exemple, word reference, salt, RAE, Jugallengua, blogger, Jclic etc.

El meu disseny de Symbaloo està creat per a alumnes de 6é de Primaria. Esta organitzat per files, i pense que és una organització senzilla en la que els alumnes de 11-12 anys no poden tenir moltes dificultats.
A la primera fila està tot allò relacionat amb google, com el buscador principal, google maps que els pot ser d'utilitat per a alguna activitat de buscar algun lloc, saber situar-se, saber buscar en un mapa etc.
A la segona fila estan els buscadors d'informació com Google Académico, Wikipedia i diccionaris, un en llengua valenciana un altre per a traduir en anglés i la RAE.
A la tercera fila he posat tres diaris per a que quan hagen de fer una activitat en les noticies, quan estigam donant les parts d'una noticia projectar ejemples, que tinguen un model per crear ells una noticia etc.
A la penúltima fila hi ha jocs, tots educatius per a fer una sessió més atractiva. I per últim he posat hotmail i gmail per  a comunicar-se i rebre informació, igual que twiter per també ens manté informats i pot ser una red social útil dins l'aula.
Ací us deixe el meu disseny de Symabloo creat a la sessió d'avui.



No hay comentarios:

Publicar un comentario