miércoles, 4 de abril de 2018

Diari 28-03-18




                                                                                                                        DIARI 28-03-2018

L'última classe d'abans de les vacances de Pasqua l'hem dedicat per a veure la creació i edició dels vídeos dels nostres companys.

El primer grup en exposar ha sigut el grup anomenat Caperucita Roja, han fet com si foren marionetes, els membres comentaren que havien fet el conte de la capujeta roja amb marionetes perquè era fàcil i no es necessitaven molts recursos.

El segon grup es va basar amb el conte de la "Pequeña Amelia se hace mayor".

El tercer grup va ser "El león de 7 colores"

El quart grup, fou el meu, El dia de la dona, en el qual posarem una breu introducció amb diferents imatges i ens grabarem fent tasques de la casa, i per últim posarem unes imatges per a aconseguir la igualtat.

El quint grup "colores" es va basar en un conte adaptat a la vida real.

En el sext lloc va exposar el sèptim grup, ja que un membre del sext encara no havia arribat, aquest grup es va basar en el conte dels "Tres cerditos" contat de forma diferent, amb veu de xiquet i aixó motivar als alumnes amb NEE a que ells també poden fer la grabació d'un vídeo, i que tots els alumnes poden ser protagonistes.

El sext grup, "Fuck Society" per a mi no és apte per a xiquets i xiquetes de primaria, encara que si tracta temes que sorgeixen en l'educació, com el tema del bullying. Tracta d'un xic que crea cançons de rap.

Per últim va exposar el grup dell "Pez de Oro".

Al finalitzar cada exposició els grup que volien han llançat preguntes als espectadors per a que les respongueren, o al contrari, el públic els ha fet preguntes i tant Ricard com Tanya de cada grup han fet una crítica constructiva.
Per a acabar amb la classe d'avui hem valorat mitjançant un qüestionari de l'aula virtual a tots el grups, i després hem vist les valoraciones aproximades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario