viernes, 13 de abril de 2018

Diari 13-04-18



                                                                                                        Diari 13-04-18



 Per a donar inici a la sessió d'avui, hem els resultats de la videocreació que presentarem en l'última sessió abans de les vacances de Pasqua, quan hem acabat de vore els resultats, Ricard ens ha exlplicat un xicotet Power Point sobre l'evolució de la informàtica, com introduir les TIC en l'aula, els usos que li donem a aquestes, tan bons com roins etc.

Una vegada explicat el power, hem utilitzat la pàgina Tine Eye Labs busca a partir d'imatges, una vegada dins de la pàgina tries els colors que vullgues, i escrius una paraula i aquest s'encarrega de buscar imatgs amb els colors escollits.

Nosaltres hem elegit tres colors i un nom i  la imatge s'anava reestructurant. Jo he triat el color blau, morat i roig amb el de " flowers" i m'ha ixit aquesta, ací us deixe el meu exemple.







Seguidament hem creat un calendari des de google per a una classe d'alumnes, en la que hem posat data d'entrega d'un treball i en un altre dia hem posat que tenim una eixida.


Posteriorment, hem buscat un document en diferents operadors; a l'operador filetype:, escrivim el nom del tipus de document que volem buscar.
A l'operador define: i en aquest escrivim el nom d'allò que volem buscar i després dels dos punts no posem cap espai.
Un altre operador es site: que és el lloc on volem buscar la informació, per exemple com/ edu etc.
I per últim, busquem per imatges i arrastrem aquesta i busquem similars per veure allò que ens apareix.

Jo he buscat informació i una imatge de dieta equilibrada, de cada un dels buscadors he fet una captura de pantalla.











No hay comentarios:

Publicar un comentario